Jac Schra, een begrip in de duivensport
Nieuws van Jac
Jac en Marrie met nummer 3 en 4 nationaal Blois 2008
3 op rij 
Afgelopen vrijdag weer 30 jonge(onervaren)jonge duiven ingekorfd, de laatste van vorige week was maandagmorgen weer terug, met de gedachte zullen ze . . . .

Invliegduiven 
Vrijdagavond 30 duiven ingekorfd om ervaring op te doen voor hun vliegcarriere . .

Vervolg op vervolg 
Zo vanavond de klokken gelicht na een vlotte vlucht vanaf Morlincourt, Er ontbraken nog weinig duiven . . . . . .

Vervolg 
Had afgelopen week een herintreder in de duivensport op bezoek, de man uit de regio Zwolle was na het . . . . . . .

Week in vogelvlucht 
Afgelopen week mooie positieve reactie's gehad vanwege mijn vorige reactie wat melden van  . . . . . . .

Sport en Sportief 
Afgelopen vrijdag 19 duiven ingekorfd(De laatste van vorige week kwam afgelopen . . . 

snelle vlucht 
Vrijdagavond 20 duiven ingekorfd, in de vereniging waren er totaal 771 ingezet,zo te zien en te horen zijn er vorige week (931) toch nog behoorlijk . . . . .

Ra ra 
Gisteren weer een vlucht met de jonge duiven, waarvan ze allemaal weer terug zijn(20stuks)dan kun je er normaal toch van uitgaan . . . . . . .

1ste geZamelijke lossing rayon Zuid  
Gisteren de eerste vlucht voor de jonge duiven met een totale lossing van het Zuidelijk deel van de Afdeling. Omdat er ook nog behoorlijk wat west in de . . . . . .

Welkom op de website van Jac Schra uit Staphorst.

In onze mooie sport is Jac Schra sinds jaar en dag een bekendheid. Vanaf het moment dat Jac serieus met duiven startte heeft hij vele grote concoursen en kampioenschappen op zijn palmares laten bijschrijven. Maar Jac teert niet op oude prestaties, wat gemakkelijk kan als je bedenkt, dat Jac vanuit Bergerac met verre overvlucht de snelste duif van heel Nederland pakt van ruim 113.000 duiven. Nee, "bezeten" als Jac is van het spelletje worden ook nu nog wekelijks de meest fantastische uitslagen gemaakt en niet alleen op verenigingsnivo maar ook in groot verband.

Surf langs de diverse pagina's en lees hoe Jac alle aspecten van de duivensport beheerst, hoe hij zijn duiven op eenvoudige wijze tot grootse prestaties brengt, dat je soms ook geluk nodig bent, zijn stamopbouw en veel meer.

Veel plezier.
stats